Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Návštěva z Finska – Lapland University of Applied Sciences v Kemi

Návštěva z Finska – Lapland University of Applied Sciences v Kemi, aneb s cizinci o cizincích v ČR.

Ve středu 29. 11. 2017 navštívily lektorky z finské Lapland University of Applied Sciences v Kemi Poradnu pro cizince a migranty v Č. Budějovicích. Doprovázela je zaměstnankyně Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity Mgr. Zuzana Řimnáčová. Společně si s vedoucí poradny Mgr. Ivetou Mikulenkovou vyměňovaly informace o situaci cizinců v ČR a Finsku.

Nefunkční telefon - pevná linka

Vážení klienti,
omlouváme se, ale z důvodu stěhování nebude do 30. 1. 2018 v provozu pevná linka.
Volejte prosím pouze na mobil: 734 435 344. Děkuji.

Dear clients,
sorry, the fixed line will not be operational until 30 January 2018.
Call the mobile line: 734 435 344. Thank you.

Уважаемые клиенты,
Из-за переезда, к  сожалению пока мы не можем пользоваться офисным стационарным телефоном.
Поэтому, пожалуйста звоните на офисный мобильный телефон: 734 435 344
Спасибо.

Nová adresa Poradny pro cizince a migranty

Vážení klienti, od 24. 11. 2017 je Poradna pro cizince a migranty přestěhována do vedlejší budovy na adresu: Kanovnická 18, 1. patro.

Dear clients, Counseling center for foreigners and migrants has moved to a new address: Kanovnická 18, 1st floor. It is next house. It is from 24. 11. 2017.

Уважаемые клиенты, Консультационный центр для иностранцев и мигрантов был переселeн  с 24 ноября 2017 в соседнее здание по адресу:  Kanovnická 18, 1-й этаж.

Sehr geehrte Klienten, seit dem 24. November 2017 ist die Beratungsstelle für Ausländer und Migranten in das Nebengebäude unter der Adresse : Kanovnická 18, 1. Stock umgezogen.

Přestěhování poraden charity

V pátek 24. 11. 2017 se stěhují dvě poradny: Poradna pro cizince a migranty a Intervenční cetrum, nyní budou obě v domě na adrese Kanovnická 18, České Budějovice, 1. patro.

Od 1. 1. 2018 bude také změna sídla Diecézní charity České Budějovice - Kanovnická 18, České Budějovice.

Pozvánka na vánoční besídku pro klienty Poradny pro cizince

Zveme děti našich klientů s jejich rodiči a kamarády na vánoční besídku ve čtvrtek 7. 12. 2017 od 16.00 do 18.30 do Modrého domu na rohu Branišovské a Husovy ulice (Branišovská 2). Vítány jsou masky a cukroví na chutnání.

Vstup je zdarma.

Přihlaste se nejpozději do čtvrtka 30. 11. 2017.

Benefiční koncert Jana Matěje Raka v sobotu 25. listopadu

Ve spolupráci s běloruskou diecézní charitou vypomáháme potřebným rodinám a jejich dětem, kterým v projektu Adopce na dálku adoptivní rodiče přispívají na studium, školní uniformy, léky, apod. Pak je ale také někdy potřeba pomoci nad rámec těchto běžných životních potřeb a k tomu např. poslouží tento koncert.

Přijďte i vy na benefiční koncert – kytarový recitál Jana Matěje Raka s názvem Zwolna a citedlně, který pořádají Jihočeské matky v sobotu 25. listopadu od 18.30 v koncertní síni Otakara Jeremiáše.

Cenu Charity ČR letos obdrželo devět nominovaných

Sedm žen a dva muži obdrželi 31. října letošní Cenu Charity ČR. Toto ocenění je poděkováním a veřejným uznáním za nelehkou a obětavou práci vynikajících pracovníků, dobrovolníků a podporovatelů Charity ČR. Slavnostní předávání proběhlo v rámci 26. benefičního koncertu Arcidiecézní charity Praha, který byl věnován památce kardinála Miloslava Vlka a uskutečnil se v pražském Obecním domě.

KONCERT BRATŘÍ EBENŮ SE NEBÝVALE VYDAŘIL

V Českých Budějovicích bylo v pátek 6. října vpodvečer v Metropolu a v jeho okolí opravdu živo. Sešly se totiž rovnou tři akce: divadelní představení, předvolební agitační program a benefiční koncert pro charitu.  A kdo přišel právě na koncert, dobře udělal. Hráli totiž „Ebeni“.

Hledáme sociálního pracovníka  Intervenčního centra pro osoby ohrožené domácím násilím

Diecézní charita České Budějovice hledá kandidáta na pozici sociální pracovník Intervenčního centra pro osoby ohrožené domácím násilím.

Soutěž pro studenty: Člověk a jeho vztah k víře

Charita ČR vyhlašuje soutěž pro studenty středních škol, která je součástí projektu Žijeme spolu, mluvíme spolu – výukou k toleranci a kultuře dialogu.Tématem soutěže je Člověk a jeho vztah k víře či náboženství.