Obecné informace o kurzech

Přihlaste se do kurzu ČJ

• Výuka ČJ pro začátečníky probíhá ve skupinové formě pro dospělé na adrese Kanovnická 16, České Budějovice, každé pondělí v 17 hod.
  • Výuka ČJ pro pokročilé probíhá ve skupině pravidelně každý čtvrtek, začátek v 16.30 hodin, a to na adrese Kanovnická 16, v budově Diecézní charity ČB. Je nutná předchozí domluva.

Více informací získáte přímo v Poradně pro cizince a migranty

Možnosti rekvalifikace se zaměřením na cizince

Ve středu 2. 12. 2015 zveme na přednášku RNDr. Vladimíra Brablece do Č. Budějovic. Začátek v 16 hodin v Kanovnické 11, ČB.

Přednáška o právech a povinnostech v zaměstnání

Srdečně zveme klienty a širokou veřejnost ve čtvrtek 22. října 2015 ve 14.00 hodin do Přednáškového sálu Orel, Lannova 2, České Budějovice. Tématy přednášky budou: práva a povinnosti zaměstnance, práva a povinnosti zaměstnavatele a typy pracovních smluv. Více informací v tomto článku.

Hledáme dobrovolníka na výuku češtiny pro cizince (pokročilí)

S posledními březnovými dny končí svoji dobrovolnickou činnost paní Vozáryová, která vyučovala cizince češtinu. Hledáme nového dobrovolníka, který může nastoupit od dubna 2013. Výuka probíhá v centru Českých Budějovic v charitní Poradně pro cizince a migranty každý čtvrtek v podvečer a trvá 60 minut. Pravidelně na ni v současné době dochází 4 – 5 osob (občané Ukrajiny, Ruska a Bulharska). V dalším textu najdete podrobnosti a také informaci, jakým způsobem se můžete přihlásit.

Zahájení kurzu anglického jazyka 12.3.

Poradna pro cizince a migranty zahajuje dne 12. 3. kurz anglického jazyka pro cizince.

Poradna pro cizince a migranty otevírá kurzy českého jazyka pro cizince

V úterý 27. 3. od 18.00 hod bude zahájen kurz pro začátečníky, ve čtvrtek 29. 3. od 18.00 hod pro pokročilé.

Kurz ŠPANĚLŠTINY A NĚMČINY

Poradna pro cizince a migranty by velmi ráda otevřela pro své klienty kurz španělštiny a němčiny.