Zajímá vás život cizinců v České republice a rádi byste nám pomohli při naší činnosti?

Podpořit nás a uživatele Poradny pro cizince a migranty- Diecézní charitu České Budějovice můžete následujícími způsoby:

• PODPOŘTE NÁS FINANČNĚ! - Chcete podpořit naše aktivity či přímo uživatele našich služeb? Pak budeme rádi za Vaši finanční pomoc - ať už malá či velká částka, pomůže nám cokoliv!
  • PODPOŘTE NÁS MATERIÁLNÍM DAREM! - chcete udělat dobrý skutek a darovat určitou věc? Na možnost darovat konkrétní věc se s námi přijďte domluvit, řekneme Vám, zda ji momentálně pro naše klienty využijeme.
  • PROPAGUJTE NÁS! - Šiřte informace o naší činnosti mezi cizinci i širokou veřejností.
  • STAŇTE SE DOBROVOLNÍKEM! – Láká vás trávit čas s dětmi cizinců? Věnovat se jejich výuce? Pomoci nám při jednorázových multikulturních akcích?

Související informace:

Za Vaší pomoc a podporu předem děkujeme.

Aktuality:

Kdo a jak může zažádat o pomoc ze Sbírky pro Česko

Ocitli jste se v nouzi a potřebujete neodkladně finanční pomoc? Sbírka pro Česko: Na vlně pomoci proti bezmoci! pořádaná Charitou Česká republika má pomoci zabezpečit základní životní potřeby lidem, kteří se v důsledku epidemie covid-19 a přijatých bezpečnostních opatřeních vlády náhle ocitli v nepříznivé životní situaci. V článku naleznete sociální pracovníky, na které se můžete obrátit a podmínky, za nichž vám bude pomoc poskytnuta.

Charita vyhlašuje Sbírku pro Česko: Na vlně pomoci proti bezmoci!

Matka samoživitelka musela po uzavření škol zůstat se dvěma malými dětmi doma. Místo mzdy dostane 60 procent svého běžného příjmu v podobě ošetřovného. Díky dotovaným obědům měly dřív děti možnost naobědvat se ve školní jídelně, teď jí pro ně chybějí peníze na jídlo. Mohla by požádat o zvýšení výživného, ale soudy omezily svou činnost. Navíc se bojí, že přijde o práci.

Arcidiecézní charita Olomouc vyslala na Ukrajinu 2. kamion. Je plný nábytku a oblečení

ACHO vyslala na Ukrajinu 2. kamion. Je plný nábytku a oblečení

Hrnce a mísy udělaly radost

Vaření, pečení a vůbec práce v kuchyni je asi pro každého z nás neodmyslitelnou součástí dne. Chvíle, kdy se u plných talířů sejde rodina anebo přátelé, patří mezi ty nejhezčí a každý si je proto hýčkáme